Овните разполагат с отлични възможности за постигане на целите, а около Телците обстоятелствата  са

...
Овните разполагат с отлични възможности за постигане на целите, а около Телците обстоятелствата  са
Коментари Харесай

Виж своя седмичен хороскоп тук

Овните разполагат с отлични благоприятни условия за реализиране на задачите, а около Телците обстоятелствата  са сложни. За Близнаците  седмицата е постоянна, а шофиращите да засилят вниманието си.

За Раците  и Лъвовете седмицата ще е комплицирана. За Девите седемдневието е чудесно, а Везните ще се радват на потребен стадий. За Скорпионите настоящата седмица носи мечтани промени. Стрелците следва да се активизират, а за Козирозите етапът е динамичен. Водолеите действат действително и позициите им са крепки, а плодородните благоприятни условия на Рибите са добре забележими. 

 

ОВЕН 

Хубави благоприятни условия за реализация            

С повече напрежение в работата и във взаимоотношенията с близките ще минават дните от седмицата. Предстоящото седемдневие дава на Овните положителни благоприятни условия за делова реализация в професионалните среди, само че предизвестява всички от зодията да са доста деликатни, тъй като са застрашени от нещастни случаи. Възникват и неудобства, издигащи загради във финансово  отношение. Петък и уикендът са сполучливи, а понеделник е противен. Следващите три дни са сполучливи.

 

ТЕЛЕЦ 

Усложнени условия             Навлизате в тази последна седмица от годината с положително въодушевление и самочувствие. Звездната картина за идната седмица дава ясни сигнали, че обстановката за вас ще е усложнена. В персонален проект е допустимо да последват нещастни случаи и травми, а в делово отношение се обрисува острата негативна реакция на четирима индивида от обкръжението ви против вас. Петък и почивните дни носят проблеми. Такива ще имате и през делниците, само че също и достижения. 

БЛИЗНАЦИ 

Шофиращите да внимават            

Внимание и мощни страсти ще създадат тези последни дни на отиващата си година запаметяващи се за вас. Настъпващият седмичен стадий е удобен за осъществяване на планове от делово естество и дава обещание постигането на най-хубавото при настоящите условия. През интервала не е изключено да зародят проблеми с найблизкото ви обграждане. Засилете вниманието си при шофиране! Налице е заплаха от произшествия! Петък е нервозен, само че е позитивен, а уикендът ще е сполучлив. В понеделник ще реализирате цел. През идващите дни ще сте плодотворни и сполучливи. 

РАК 

Много неприятна седмица            

В празнично въодушевление и мощни страсти ще премине седмицата за вас. Новата седмица ще натрупа много нервно напрежение у Раците, което е провокирано от мощно настоящи финансови проблеми. Най-неприятното ще е, че ще долавяте правилно и тъкмо изкуствено основаните обстановки, само че в множеството случаи няма да съумеете да извършите нужното с цел да ги преодолеете. Петък ще е слаб. Събота е мъчителна, неделя е нервна, а понеделник ще е много сложен. Вторник ще е противен. Само сряда ще е сполучлива, а четвъртък още веднъж е тежък.

ЛЪВ 

Силно напрежение            

Решенията, които ще вземете през идващите дни ще оказват помощ да подредите целите в живота си по-бързо, без да се лутате в разнообразни направления. Доста напрегната седмица, присъща с доста неприятности и проблеми, породени от хора от  деловото и персоналното обграждане. Въпросните обстановки ще са мощно дразнещи. Ще ви се наложи да мобилизирате целия си запас от самообладание и приемливост с цел да избегнете кавгите. Петък и почивните дни ще са много нервни и мощно напрегнати. Понеделник и вторник ви носят триумф. В сряда ще отстранявате проблеми, а четвъртък още веднъж ще бъде нервозен и неуместен.

 

ДЕВА 

Благоприятно развиване

   И отсега нататък ще залагате на професионалното си развиване и бизнеса, като опция за възстановяване на живота ви. Седмичният стадий ще е удобен за Девите, само че мнозина от родените в зодията ще останат изумени от ненадейно враждебните дейности на хора от обкръжението си, от които напълно не са очаквали сходно отношение. Периодът обаче е позитивен и ще ви радва с предстоящите достижения. Петък и уикендът са слаби дни. Понеделник ще е делово и финансово сполучлив. Във вторник продължавате с делова и финансова удача. В сряда преодолявате проблеми, а четвъртък е под напрежение.

ВЕЗНИ 

Ползотворен стадий                  

Започват промени, които ще обогатят житейския ви опит, ще ви зарадват с придобивки и нови страсти. За представителите на Везни идната седмица ще е прекомерно удобна в настоятелен и професионален проект. Започва забавен седемдневен стадий, който сигурно ще бъде и потребен, в случай че преценявате тъкмо действителностите и се предпазвате от неистини и заблуди, с каквито и вие самите не си служите. Петък и неделя ще са напрегнати, а събота ви носи триумф. Понеделник ще е мощно сполучлив. Следващите два дни са удобни, а четвъртък е противен.

СКОРПИОН 

Етап на триумф и промени             

Последните дни на отиващата си година ще ви обогатят с нови придобивки и хубави страсти. Няма никакви подозрения, че преобладаващата част от Скорпионите се изправят пред прага на плодовит стадий, който подсигурява бързо и дейно справяне с интересуващите ги настоятелен проблеми. Тази характерност изключва предприемачите, които имат неуредени финансови или административни въпроси. Добър петък, сполучливи събота и неделя.  Плодоносни за всички представители на зодията са понеделник и вторник. Успешни са и идващите два дни. 

СТРЕЛЕЦ 

Мобилизирайте се!            

Дайте всичко от себе си, с цел да приключите дилемите, върху които работите и се подгответе за идващите празничните дни. Необходимостта от проведена делова изява е крещяща сега, а поканата е отправена към тези представители на Стрелец, които по една или друга причина се разсейват и се концентрират върху всичко друго, само че не и върху деловите си отговорности. Не се ли мобилизирате за делата си, ще последват проблеми. Дните от петък до вторник в това число са превъзходни за деловата ви реализация. Сряда ще ви сблъска с проблеми, а четвъртък носи промени.     

КОЗИРОГ 

Ползотворен стадий             В края на годината поставяте началото на нов, сполучлив интервал. Условията, които дава идния стадий не са от най-благоприятните, само че не може да се квалифицират и като непреодолимо сложни. Ясно е, че в настоятелен проект ще се сблъскате с неистини, които ще бъдат последвани от остри кавги, само че те няма да повлияят отрицателно на облагите ви през седмичния стадий. Петък ще е потребен, а уикендът ще е нервен и под напрежение. Като цялостна образност делниците през седмицата ще ви радват с сполучлива и качествена делова реализация.

 

ВОДОЛЕЙ

Успех и крепки позиции            

 По доста от въпросите, които излизат на дневен ред имате подозрения и съмнения. Много добър стадий, определящ мощните позиции, които ще заемете посредством поддръжката на непосредствен човек. Сега е доста положително време за наемане на работа, като ще е хубаво безработните да се възползват от шанса. Никой от зодията не  бива да пропуща сегашния плодороден миг с цел да стабилизира позициите си. В петък и през уикенда не влизайте в разногласия, които е допустимо да прераснат в кавги. Понеделник и вторник са удобни, а сряда ще ви затрудни. Четвъртък носи промени.  

РИБИ 

Благодатни благоприятни условия             Следвайки вътрешните си импулси, ще покажете просторност на мисленето, гениите и добитите от вас умения. Хубав и удобен стадий, чието само предизвестие към всички представители на Риби е - не прибързвайте! Премислените до детайлности дейности по задачите и на практика изпълнените ви подсигуряват цялостен триумф. Не залагайте на препоръките на хора, които познавате от публичните среди. Петък и събота са напрегнати, а неделя е сполучлива. Доста под напрежение е и понеделник. Вторник ви носи триумф, а в сряда се активизирайте. Четвъртък вещае начало на промени.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР